Nejnovější recenze ze sekce Paravány
vypadá jako na obrázcích v eshopu (provedení i barvy), plní funkci, kterou plnit má, lehký na manipulaci, poměrně stabilní, celkově spokojenost ..... pro náročné doplním, že uchycení látky do dřeva je provedeno "sešívačkou" a z jedné strany paravánu jsou tedy při bližším zkoumání vidět kovové hřbety sponek, ale pokud se paraván do místnosti otočí "pohledovou stranou", na níž sponky nejsou, nebo na něj nenahlížíte detailně z blízka, nejedná se o nic rušivého ... cena odpovídá kvalitě
Paravan je oboustranný, kvalitní a ostrý obraz, je nádherný, můžu jen doporučit.
krásný design, stabilní, snadná manipulace
- cena neodpovídá kvalitě použitého materiálu
Snadné složení, splňuje účel.
Krásný paraván,dobře se sestavuje,kvalitní látka,pěkně stojí,spokojenost
- Nekvalitní dřevěný materiál bez povrchové úpravy
- kvalitní lehký paravan
- skvěle vypadá
- skladný a snadno se používá
- přírodní materiály
Pořídil jsem k oddělení prostor v jednopokojovém bytě se zachováním částečné propustnosti světla, max. spokojenost.
krásný na obrázku i ve skutečnosti
Libi se mi.
Zatím nemohu posoudit.......
proporce cena a kvalita
- Rychlá komunikace
- Nízká cena
Velice nekvalitní látka na výplni paravanu,prosvítá a je hodně kazová,musím si ušít svoji . Konstrukce vratká,nestabilní. Vhodné jediné na postavení někam a nehýbat s tím,jinak při manipulaci padá,nedrží .. Na jiných eshopech jednou tak dražší,to bych vrátila,ale když si paraván upravím ,účel to splní. Pokud potřebujete pevnou,stabilní věc,s kterou potřebujete sem tam pohnout,tak tenhle paraván,určitě ne.
ještě jsem nevyzkoušela
- nádherný, veselý, dětský paravan
- bytelná konstrukce
- překvapilo mně velice příjemně, že je polstrovaný z obou stran
U produktu je velice nekvalitně proveden nátěr. V některých místech není vůbec a někde jsou fleky. Kazí to celkový dojem produktu. Z tohoto důvodu vůbec nedoporučuji produkt kupovat. Zvažoval jsem produkt reklamovat, ale po zvážení všech kladů a záporů jsem se rozhodl si paravan ponechat než podstoupit problémy s navrácením zboží (balení, doprava apod.) a čekáním na výsledek reklamace.
Dodali mi poškozené zboží, reklamováno, dosud nemám ani peníze ani nový výrobek.
- Funkční
- Dílenské zpracování a návod, v balení součástky, které nepotřebujete a ani není vysvětlen jejich význam
Zobrazuji 41 - 60 ze 238 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...12 Další »